A padlószéf

A padlószéfet különösen azoknak ajánljuk, akik rendkívül törekednek a „láthatatlan” széf használatra, illetve nem okoz gondot számukra a padlószintre való hajolgatás.

A padlószéf

A padlószéf

Ahogy a technológia fejlődött, egyre több széf típus került a piacra, mint bútorszéf, fali széf, vagy a padlószéf. A padlószéf talán kevésbé elterjedt még napjainkban is, hiszen valamivel több előkészületet igényel, az otthonunkban vagy irodánkban való elhelyezése, azonban a legdiszkrétebb széf típusok között tarthatjuk számon.
Padlószéf vásárlás előtt érdemes tájékozódni, az adott padlószéf súlyáról, illetve a széf elhelyezéséhez szükséges előkészületekről. A padlószéf rögzítése történhet csavarokkal, ebben az esetben különös figyelmet fordítva arra, hogy a széf a lehető legkevésbé legyen mozdítható, hiszen az illetéktelenek nem szeretnénk ha a széf illetve a benne tárolt értékeink társaságában távoznának otthonunkból.

Padlószéf esetén ajánlatos a megfelelő betonréteg, mely körül öleli a padlószéfet, mintegy fülkeként, ezt általában minimum 10 centiméter vastag betonnal kérik megtenni a gyártók, de természetesen ez is eltérő lehet, így adott padlószéf típusnál kell a gyártó által ajánlottakat figyelembe venni.


Az előkészületek megfelelő betartása esetén a padlószéf az egyik legmegbízhatóbb társunk lesz értékeink őrzésében, tökéletesen elrejthető, diszkrét és megfelelő alapozás és rögzítés mellett az egyik legkevésbé elmozdítható széf típus a piacon.


A padlószéfet különösen azoknak ajánljuk, akik rendkívül törekednek a „láthatatlan” széf használatra, illetve nem okoz gondot számukra a padlószintre való hajolgatás.
 

A padlószéf kínálatunk az alábbi linken elérhető: https://www.royaltrezor.hu/webshop-Padloszef-7

Különös tekintettel arra, hogy a széf, vagy padlószéf a legnagyobb értékeinket hivatott őrizni, a végleges döntés előtt érdemes lehet hozzáértő segítségét kérni, hogy az Ön céljaihoz legmegfelelőbb padlószéf termék kerülhessen a birtokába.

Segítség kérés esetén az alábbi linket található elérhetőségek egyikén tud bennünket felkeresni:  https://www.royaltrezor.hu/Kapcsolat/4/