A páncélszekrény

A páncélszekrény az értéktároló eszközök csoportjába tartozik, mint például a tűzálló szekrények, páncéltermek, széfek.

A páncélszekrény

A biztonságtechnika interdiszciplináris tudomány, mely a tulajdon és a személy védelmével foglalkozik. A biztonság valamely személyek, szervezetek rendeltetésszerű működésüket veszélyeztető szándékos, jogellenes magatartások és az ezekkel szembeállított védelmi erőforrások összessége.

A komplex vagyonvédelem a mechanikai védelmen alapszik. A vagyonvédelem megtervezésekor a tulajdonos és a tervező törekszik az optimális védelmi szint elérésére, melynek alkalmazási szintje illeszkedik a védendő értékhez. Ennek a mechanikai védelemnek az egyik legfontosabb eszköze a páncélszekrény.

A páncélszekrény az értéktároló eszközök csoportjába tartozik, mint például a tűzálló szekrények, páncéltermek, széfek és így tovább.

Cégem, a Royal-Trezor Kft. több neves európai páncélszekrénygyártó vállalat termékeit forgalmazza, így különösen a Safetronics, középeurópai vállalkozás kiváló minőségű páncélszekrényeit.

A Royal-Trezor Kft a páncélszekrények, széfek különböző típusait forgalmazza, így például páncélszekrények, tűzálló páncélszekrények, fegyverszekrények, széfek, padlószéfek, faliszéfek, bútorszéfek és tűzálló széfek stb. értékesítésével foglalkozik.