A széfekkel meggyűlik a bajuk a betörőknek

A rendőrök azt tanácsolják, hogy olyan széfet vagy olyan páncélszekrényt válasszunk, amely nehéz és falhoz, bútorhoz, vagy padlóhoz rögzíthető, továbbá rendelkezik MABISZ minősítéssel.

A széfekkel meggyűlik a bajuk a betörőknek

Talán jogosan érezhetjük azt, hogy manapság sehol nincsenek biztonságban az ékszereink, pénzünk és értékeink.

Valahogy mi magyarok pedig különösen rettegünk a rablástól, ezért szeretjük dolgainkat olyan helyekre elrejteni, ami szerintünk a legtitkosabb és legbiztonságosabb.

Hol a legbiztonságosabb tartani otthoni értékeinket? A rendőrség úgy véli, hogy a széf, a páncélszekrény és pénzkazetta a legbiztonságosabb hely értékeinknek! A rendőrök azt tanácsolják, hogy olyan széfet vagy olyan páncélszekrényt válasszunk, amely nehéz és falhoz, bútorhoz, vagy padlóhoz rögzíthető, továbbá rendelkezik MABISZ minősítéssel. Ez a minősítés garanciát jelent arra, hogy az eszköz teljes mértékben megbízható.

 

Értékeink számára tehát a széfek, a páncélszekrények és a pénzkazetták teljes védelmet nyújtanak a betörők ellen. A rendőrség szerint még biztonságosabb, ha tűzálló széfet, tűzálló páncélszekrényt vásárolunk, mely még lakástűz esetén is megőrzi a legnagyobb, legfontosabb értékeinket.

 

Ezeket a termékeket megvásárolhatja a Royal-Trezor Kft-nél.